Başkan Bozan’dan Bayram Mesajı

featured
service

AK Parti Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Bozan; Ramazan Bayramının bir aylık oruç ibadetinin ardından birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna bir gün olduğunu vurguladı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Bozan “Halkımız, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini hep birlikte yaşamaktadır. Bayramlar, toplumu ortak ve benzer bir duyguda birleştiren, zengin fakir ayrımı gözetmeden insanları kucaklaştıran, paylaşımcılığın yükseldiği ve manevi değerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir.
Bize bu değerleri hatırlatan, mutluluğunu yaşadığımız Ramazan Bayramı’nın geleceğe yönelik umutlarımızı tazelemesini, vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Huzur içerisinde geçirdiğimiz bu Ramazan ayından sonra, bayramı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmenizi; bu duygu ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bir bayram daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve gururuyla, hepinizin bayramını kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamayı yükle

Giriş Yap

Adıyaman Sanal Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!