Başkan AYHAN’dan 1. Mayıs mesajı

featured
service

Hastane Bilgi Yönetim Sistemi Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hasan Ayhan , yayınladığı mesaj ile tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

HBYS-DER. Başkanı Ayhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle yayınladığı mesajında: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de; emeğin, emekçi dayanışmasının, toplumun tüm kesimleri ile birlik ve beraberliğin vurgulandığı önemli bir gündür.

ilimizin ve ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine emekleri ve alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özverili çalışmalarıyla üretimin en önemli unsuru olan işçilerimiz, ülkemizin gelişmesine önemli katkı sunmaktadırlar.

 

HBYS bünyesinde çalışan işçi kardeşlerim başta olmak üzere, tüm emekçilerimize şükranlarımı sunuyor, bu anlamlı günün, toplumsal dayanışma, diyalog ve iş birliğinin geliştirilmesine vesile olacağına olan inancımla, kamu ve özel sektörde çalışan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

Hükümetimizin yaklaşık bir milyon taşerona kadro vermesini son derece olumlu bulmuş ve sevinçle karşılamıştık ancak HBYS ve bir çok birimde bazı arkadaşlarımız bu kapsam dışında kaldı. 1 Mayıs işçi Bayramında bu arkadaşlarımızı ve ailelerinide sevindirmeleri ve beklenen kadronun verilmesini devlet büyüklerimizden bekliyoruz.

Asrın felaketinde en çok etkilenen illerden biri olan başta Adıyaman olmak üzere 11 ilimizde meslektaşlarımızdan. Yaralanan kardeşlerime acil şifalar diler,  aramızdan ayrılan ebediyete göçen kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Hasan Ayhan

HBYS DER Adıyaman Şube Başkanı

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamayı yükle

Giriş Yap

Adıyaman Sanal Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!