featured
service

Toprak Medya Grup

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor. Açıklamalarda bulunan Erdoğan, Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırılara ve İsrail’in işgal politikalarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları gündem eden Erdoğan, “Şunu açıklıkla söylüyorum, İsrail bir terör devletidir. Hamas mensuplarının işgal politikaları karşısında vatanlarını ve canlarını korumaya çalışan direnişçiler olduğu gerçeğini dillendirmekten çekinmeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Aziz milletim değerli vekil arkadaşlarım, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Grup toplantımızın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 40. yıl dönümünü kutlayan KKTC’deki kardeşlerimizin cumhuriyet bayramını tebrik ediyorum.

ÜLKEMİZİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Bir taraftan İsrail vahşetini durdurmak için diplomasinin imkanlarını kullanırken, diğer taraftan ülkemizi güçlendirmeye devam ediyoruz.

Cumhur İttifakı olarak 28 Ekim’de düzenlediğimiz Büyük Filistin Mitingi ile mazlum Gazze halkının yanında olduğumu gösterdik.

Cumhuriyetimizin 100. yaşını büyük coşkuyla kutladık. Filistin mitingini bahane ederek fitne peşinde koşanlara esaslı bir ders verdik.

SONU HÜSRAN OLACAKTIR

Yıllarca Ermenistan, ülkemiz topraklarıyla ilgili hayaller peşinde koştu, Karabağ savaşı ile dersini aldı. Şimdi de İsrail yöneticileri benzer hezeyanları ifade etmeye başladılar. Bin yıldır sayısız benzer hayal sahibi gibi bunların da sonu hüsran olacaktır.

İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR

Netanyahu, gidicisin gidici. Şunu açıklıkla söylüyorum, İsrail bir terör devletidir. Hamas’ı terör örgütü olarak ifade ediyorsun. Hamas, Filistin’de seçimlere girip seçim kazanan bir siyasi parti. Ve seçimi kazandıktan sonra da hakkını, haklarını elinden aldınız. İsrail, Amerika birlikte aldı. Hala benim ülkemde bile Hamas’ın bir siyasi parti olduğunu bilmeyen, anlamayanlar var.

HAMAS DİRENİŞÇİDİR

Biz, birileri rahatsız olacak diye Hamas mensuplarının işgal politikaları karşısında vatanlarını ve canlarını korumaya çalışan direnişçiler olduğu gerçeğini dillendirmekten çekinmeyiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamayı yükle

Giriş Yap

Adıyaman Sanal Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!