Bu nasıl vicdansızlık! Köpeğin uyuduğunu görmesine rağmen metrelerce sürükledi

featured
service

Türkiye’de son yıllarda kadına ve hayvana şiddet adeta ‘rutin’ hale geldi. Esenyurt’ta, bir sürücü otomobilinin altında köpeğin uyuduğunu görmesine rağmen aracını çalıştırarak hayvanı metrelerce sürükledi. Görüntüler ‘bu nasıl vicdansızlık’ tepkilerine neden olurken site sakinlerinin veterinere götürdüğü yaralı köpeğin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Hayvana yönelik şiddet her geçen gün artmaya devam ediyor. Olay, 19 Temmuz Çarşamba günü Gökeviler Mahallesi’ndeki bir sitede öğlen saatlerinde meydana geldi. Site içerisinde bir köpek, park halindeki bir otomobilin altında uyudu. Otomobil sahibi aracına bineceği sırada köpeği görmesine rağmen otomobili çalıştırıp köpeği metrelerce sürükledi.

Çevredeki başka sürücülerin tepkisiyle sürücü otomobili durdurdu. Otomobilin altından çıkan yaralı köpek çevredekiler tarafından veteriner kliniğine götürüldü. Sürücü ise bir süre sonra otomobilden inerek aracında hasar olup olmadığını kontrol etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamayı yükle

Giriş Yap

Adıyaman Sanal Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!