Yumurta büyüklüğünde dolu yağabilir! Meteoroloji 5 il ve çevresi için uyardı: Cam pencere kalmayacak

featured
service

Meteoroloji Genel Merkezi’nden (MGM) 5 il ve çevresi için kuvvetli yağış, dolu ve şimşek uyarıları yapıldı. Hava bir anda soğuyacak. Temmuz ayında sıcak hava bekleyen vatandaşlar tedbirini alsın. Araba ve pençelerden uzak durun! Kuvvetli dolu yağışı geliyor

Meteoroloji’den sıcak hava bekleyenlere dolu ve sağanak yağış uyarısı yapıldı. 5 il ve çevresinde sağanak yağış ve dolu tedbiri için uyarılar yapan Meteoroloji sel baskınlarına da dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. O illerde yaşayan vatandaş kara kışa hazır olun

SICAK HAVAYI UNUTUN! METEOROLOJİ ÖĞLENDEN SONRAYA UYARDI

Temmuz ayında havaların ısınmasını bekleyenlere kötü haber geldi. 5 il ve çevresinde yaşayanlar için Meteoroloji tedbir alın uyarısında bulundu. Sağanak yağış ve dolu yağacak.

İLDE DOLU VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’den 5 il ve çevresi için “Bugün öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m²) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” uyarısı geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamayı yükle

Giriş Yap

Adıyaman Sanal Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!